Görsel Kimlik Kılavuzu Yayında
Sakarya Üniversitesi Görsel Kimlik Kılavuzu hazır. Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü tarafından uzun ve yorucu bir çalışma sonucu hazırlanan Görsel Kimlik Kılavuzu yayımlandı. Sakarya Üniversitesi’nin kurumsal kimliğinin en önemli ö..
Etkinlik Takvimi
Sakarya Üniversitesi’nde yıl boyunca gerçekleştirilen tüm etkinlikler bir tık uzağınızda. İletişim Koordinatörlüğü tarafından tasarlanan etkinlik takvimi ile kültür, sanat ve eğitim etkinlikleri başta olmak üzere bütün etkinlikler kolayca bulunabiliy..
​Yeni Web Sayfası Yayında
Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü, Sakarya Üniversitesi’nin ana sayfasını yeniden tasarladı. Sakarya Üniversitesi’nin dinamizmini ve yenilikçi yüzünü yansıtan, canlı, çağdaş, erişilebilir ve dinamik bir ana sayfanın yanında birim sayfala..
Basın Taraması Sayısal Ortamda
Geleneksel olarak küpürlerin kesilerek üst yönetime sunulduğu yöntemle yapılan basın taraması koordinatörlüğümüz tarafından öncelikli olarak sayısal hale getirildi. Geleneksel olarak küpürlerin kesilerek üst yönetime sunulduğu yöntemle yapılan bası..
Sakarya Üniversitesi Medya Görünürlüğü Arttı
Sakarya Üniversitesi ile ilgili olumlu haber sayısı büyük bir hızla artmış, bu basın takip firmalarının istatistiklerine yansımıştır. Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü, üniversitemiz ile ilgili rutin haberlerin yanı sıra üniversitede ger..
Sakarya Üniversitesi Haber Portalı
Sakarya Üniversitesi ile ilgili tüm haberlerin bulunduğu bir nevi çevrimiçi almanak niteliğinde olan Sakarya Üniversitesi Haber Portalı’nda üniversiteye dair herşeyi bulabilirsiniz. Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleştirilen bilimsel, kültürel, sosyal..
Sosyal Medyada Sakarya Üniversitesi
Sosyal medya günümüzün en önemli iletişim mecralarından birisi durumunda. Sakarya Üniversitesi sosyal medyayı en etkili kullanan üniversitelerden birisi. Sakarya Üniversitesi İletişim Koordinatörlüğü tarafından yönetilen sosyal medya hesaplarından ün..
Sakarya Üniversitesi Capcanlı
Sakarya Üniversitesi Türkiye'de eğitim sektöründe sosyal medya alanında ilklerden birini yaparak Periscope üzerinden canlı yayına başladı. İlk yayınını Üniversite Mezuniyet Töreni’nde yapan Sakarya Üniversitesi’nin yayınını yüzlerce kişi canlı olarak..